Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2385 of /home/slipk6/public_html/web/includes/

Ο Corey Taylor συμμετέχει μεταξύ άλλων σε tribute album για τον Ronnie James Dio

Μερικά απο τα μεγαλύτερα ονόματα της rock και heavy metal σκηνής ενώθηκαν για να αποδώσουν
φόρο τιμής στον Ronnie James Dio μέσα απο την tribute κυκλοφορία με τίτλο "This Is Your Life" και
η οποία θα περιλαμβάνει 13 κομμάτια.
Το album θα κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου και τα έσοδα θα πάνε στον οργανισμό
Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer Fund.

Το tracklist θα έχει ως εξής :

1. "Neon Knights" - Anthrax*
2. "The Last In Line" - Tenacious D*
3. "The Mob Rules" - Adrenaline Mob
4. "Rainbow In The Dark" - Corey Taylor, Roy Mayorga, Satchel, Christian Martucci, Jason Christopher*
5. "Straight Through The Heart" - Halestorm*
6. "Starstruck" - Motorhead with Biff Byford*
7. "The Temple Of The King" - Scorpions*
8. "Egypt (The Chains Are On)" - Doro
9. "Holy Diver" - Killswitch Engage
10. "Catch The Rainbow" - Glenn Hughes, Simon Wright, Craig Goldy, Rudy Sarzo, Scott Warren*
11. "I" - Oni Logan, Jimmy Bain, Rowan Robertson, Brian Tichy*
12. "Man On The Silver Mountain" - Rob Halford, Vinny Appice, Doug Aldrich, Jeff Pilson, Scott Warren*
13. "Ronnie Rising Medley (Featuring A Light In The Black, Tarot Woman, Stargazer, Kill The King)" - Metallica*
14. "This Is Your Life" - Dio