Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2385 of /home/slipk6/public_html/web/includes/

Stone Sour Hydrograd - tracklist & artwork

Οι Stone Sour μας έδωσαν το artwork και tracklist για τον νέο τους δίσκο Hydrograd ο οποίος
θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου απο την Roadrunner Records.
Το Hydrograd είναι διαθέσιμο για προπαραγγελιες στο επίσημο site του συγκροτήματος.

Το tracklist του δίσκου :
01. YSIF
02. Taipei Person/Allah Tea
03. Knievel Has Landed
04. Hydrograd
05. Song #3
06. Fabuless
07. The Witness Trees
08. Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I)
09. Thanks God It's Over
10. St. Marie
11. Mercy
12. Whiplash Pants
13. Friday Knights
14. Somebody Stole My Eyes
15. When The Fever Broke